Doneer

Anbi logoDe Van Engelen Stichting ontvangt geen subsidies en bijdragen van de overheid.
Voor de financiële basis is de Stichting dan ook afhankelijk van particuliere en zakelijke giften, donaties, legaten, acties en sponsoring.
Wij hebben van de Belastingdienst de zgn. ANBI status gekregen. Hierdoor is het  aantrekkelijker gemaakt om donaties te doen.
Door uw gift vast te leggen in een notariële akte wordt deze volledig aftrekbaar.
Wij willen graag met u overleggen aan welk  project u uw donatie ten goede wilt laten komen. Indien u hierover vooraf met ons wilt overleggen, vult u dan het contactformulier in. Indien u de keuze van het project aan ons laat, dan zullen wij deze bepalen maar u wel laten weten welke bestemming uw donatie heeft gekregen.

Wilt u direct een donatie doen? Dat kan!
Met iDEAL kunt u makkelijk en betrouwbaar direct doneren. De donatie verloopt net zoals internetbankieren.
U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag en uw gift wordt volledig gebruikt voor de doelen van de Stichting.
Het bedrag van uw donatie geeft u aan in het winkelmandje van de webshop.
Klik hier en volg de aanwijzingen.

Indien u het prettiger vindt om rechtstreeks te doneren:
Ons rekeningnummer is NL20 RABO 0133 3878 87 t.n.v. De Van Engelen Stichting